Latterkurs

Latterkurs: varighet 1/2 time, perfekt til sosiale arrangementer, seminarer mv

Latteryoga, latterlek, latterspredning, latterterapi: kall det hva du vil – det sprer glede!

Sosialt: Et latterkurs er en perfekt start på et sosialt arrangement! Det være seg årsfest, julebord, sommerfest, kick-off el.l. Mange er litt nervøse i begynnelsen, det er ikke lett å vite hva man skal snakke om og praten går ofte litt tregt. Med et innslag som dette vil deltakerne fort bli bedre kjent, usikkerheten vil forsvinne, humøret vil stige og latteren vil spre seg. Det er helt utrolig å se forskjellen etter et slikt innslag, da går praten av seg selv, humøret er høyt og latteren sitter løst. Et latterkurs er kanskje en av de beste investeringene man kan gjøre hvis man ønsker et vellykket arrangement.

Seminarer: Med et latterkurs i forbindelse med et faglig arrangement, vil deltakerne ikke bare oppleve å få en avveksling i de vanlige foredragene, de vil også oppleve å bli i bedre humør, bli mer motiverte, de vil ta seg selv mindre høytidelige, få bedre samhold, og ikke minst vil dette bidra til å gjøre seminaret både mer positivt, oppmuntrende og mer effektivt.

Kursholder er psykolog Roar Dons, som er sertifisert instruktør i motivasjon gjennom latter. Ta kontakt med Roar på email hidden; JavaScript is required eller på telefon 454 20 056.