Mat for god helse

Matkurs: Mat for god helseResponsen på våre matkurs er meget god, over 90 % av kursdeltakerne ville anbefale kurset for andre! God stemning, nyttig lærdom og inspirerende matlaging.

På kurset går vi igjennom teorien på hvordan maten påvirker kropp og helse. Du vil også få god anledning til å få svar på de spørsmålene du måtte ha. Temaer som tas opp er bl.a. omega 3/6, vitamin D, blodsukker/insulin, fordøyelse m.m.

Vi bruker naturlige råvarer, og du vil lære hvordan du skal behandle og tilberede maten slik at den blir gunstigst mulig for både kroppen og ganen.

Bli med på kurs og opplev en verden av muligheter med naturlig og helsebringende mat!

Ta kontakt for interesse for kurs. Vi arrangerer kurs for lukkede forsamlinger – f.eks. din arbeidsplass, lag- og foreninger eller rett og slett bare en vennegjeng.

Kursholder er Naturmedisinsk ernæringsterapeut MNNH Ragnhild M. Næss. Ragnhild har også hovedfag i matvitenskap.

Noen av fordelene med å velge riktig mat:

  • Forebygger mange ulike livsstilssykdommer og senker blodtrykk
  • Gir renere hud
  • Vektregulerende (opp eller ned etter kroppens behov)
  • Stabilisere magen
  • Gir økt energi mm